Byen er Frederiks Værk

Frederiksværk å
Byen er Frederik den 5.'s værk og er dermed en by, der er rig på historie og charme. Frederiksværk har et charmerende centrum med butikker, cafeer, biograf, marked og et hyggeligt strøg.

Der er rigtigt mange muligheder for at leve et aktivt liv for bl.a. sportsfolk såvel indendørs som udendørs.  Byens gamle kanonstøberi fungerer i dag som byens kulturhus, Gjethuset, der bl.a. byder på teater, rockkoncerter, musicals, kammermusik, musikfestival og kunst.

Frederiksværk kommune gør meget for at tilfredsstille sine borgere. Der er pasningsgaranti for de mindste, et stort udbud af sports- og fritidsaktiviteter til børn og voksne og mange tilbud for aktive ældre.
Park i Frederiksværk

Oasen mellem de tre vande

Frederiksvær lystbådehavn
Med sin beliggenhed mellem tre vande er naturoplevelser i centrum i Frederiksværk og omegn

Frederiksværk bliver kaldt den ’den grønne oase med de tre vande’. Kommunen ligger nemlig mellem Roskilde Fjord, Kattegat og Danmarks største sø Arresø. Og det har stor betydning for
livets gang i byen:

”Det blå og det grønne dominerer udsynet, og genskinnet fra vandet giver et skønt lys, der skifter med årstiderne. Det medvirker til, at der hele tiden åbner sig nye ting i naturen, man ikke har lagt mærke til før. Her er Danmark dejligst, blot man åbner sin terrassedør,” fortæller turistchef Lissi R. Hansen, der selv er tilflytter og har boet i Frederiksværk i seks år.
Golf i frederiksværk